Products Menu
0

Igénybe vett a bőröm

A kor előre haladtával csökken a sejtaktivitás, lelassul a regeneráció, alacsonyabb szintű lesz a kollagéntermelés és károsodások alakulnak ki az UV-sugárzás következtében. Az érett bőr nedvességszintje és rugalmassága is csökken.

Természetes alapanyagokkal, mint a növényi őssejt, almasűrítmény, körömvirág krém a ráncok és redők csökkenthetők. Az ásványi sók könnyíti a véráramlást, erősítik a kisebb erek falát és a kötőszövetek rugalmasságát biztosítják. A Schüssler Age protection nappali krémbe és natúr éjszakai krémben megtalálhatóak ezek az értékes összetevők. 

Az igénybe vett bőrtípus jellemzője, hogy a mélyrétegekben is vízhiány alakul ki, legtöbbször fakó színű, érdes tapintású és ráncok is láthatunk már rajta. Az arcápolás célja a kollagén pótlása, a ráncok csökkentése, a bőr rugalmasságának fokozása. A napi ápolási rutin reggeli és esti programból áll. Részben megegyezik a két folyamat, de a krémek típusában biztosan lesz eltérés, a Schüssler bőrregneráló szett erre a bőrtípus ápolására lett összeállítva.

Product of the month
Raktáron
4,990 Ft 4,390 Ft

Schuessler therapy

 

 

 

Ajándék