Products Menu
0
Your are here: > >

Bőröregedés

A belső öregedés a környezeti és életmódbeli tényezőkkel együtt beindítja a bőr kulcsfontosságú folyamatainak lassulását. Ez okozza az öregedés látható jeleit, a bőr feszességének csökkenését, a bőr tömörségének és ragyogásának megszűnését.

A bőr általános öregedéséhez a külső környezeti hatások, életstílusbeli tényezők is hozzájárulnak, melyek a ráncokat, illetve a bőr feszességének csökkenését is okozzák. A cigarettában található nikotin és egyéb vegyianyagok tovább rontják a bőr kollagén szintjét. A napon töltött túl sok idő is hozzájárulhat a kollagénszint károsodásához és a bőrszerkezet veszélyeztetéséhez. 

A bőr felsőbb rétegeiben csökken a hialuronsav- és lipidtermelés ezért a ráncok keletkezése felgyorsul. A bőr mélyebb rétegeiben pedig a kollagén évi 1%-os csökkenése tovább fokozza az elvékonyodást, valamint az elasztin csökkenő szintjét. A Schüssler Natur Selection Nr.1-es krémben található Calcium fluoratum serkenti a kollagéntermelést, melynek köszönhetően a bőr tömörebb lesz, a ráncok halványodnak és arc visszanyeri fiatalos feszességét! A Nr.1+11-es Regeneráló Schüssler testápoló bio shea vajjal és bio argán olajjal csökkenti a striákat és terhességi csíkokat. 

Product of the month
Raktáron
4,990 Ft 4,390 Ft

Schuessler therapy

 

 

 

Ajándék